magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Frans Bauer schrijft voor ElvisMatters
 
Het nieuwste magazine ELVIS #62 is bij elk lid bezorgd, inclusief de GRATIS dvd met het interview met Ginger Alden, dat slechts in beperkte kring in het Nederlandse Uden bij te wonen was. De DVD is een gratis geschenk voor elk ElvisMatters-lid omdat we in 2018 precies 15 jaar bestaan!

Voor magazine 62 schreef de Nederlandse zanger Frans Bauer een column voor ElvisMatters.

Ik ben al vele jaren fan van Elvis Presley, eigenlijk al vanaf mijn jeugd. Door zijn films, zoals Blue Hawaii en de gekende andere klassiekers, werd ik stilaan fan van Elvis en zo maakte ik ook kennis met zijn muziek. Het klonk voor mij vernieuwend en Elvis had een stem die een bijzondere indruk op mij maakte. Ik heb niet specifiek een periode van hem waar ik het meest van hou. Eigenlijk hou ik van elke periode van Elvis, omdat ze stuk voor stuk puur zijn. De beginjaren, waarin hij de muziekgeschiedenis veranderde, maar ook de latere jaren, waarin hij door het leven getekend was geraakt, boeien me.

Bezoek aan Graceland
Vroeger droomde ik al van zijn prachtige huis Graceland in Memphis. Sinds het in 1982 opende voor het publiek stond een bezoekje op mijn bucket list. Zeker sinds 2016, toen er een geheel nieuw en groots entertainmentcomplex is gebouwd aan de overzijde van het huis, en talrijke musea met memorabilia, awards, originele filmposters en niet te vergeten zijn indrukwekkende reeks jumpsuits, de podiumpakken die hij in de jaren zeventig droeg tijdens zijn concerten in Vegas en op tournee door Amerika.

De pakken zijn legendarisch, net als de gitaren die hij had. Het was in één woord adembenemend om dat allemaal ‘live’ te zien én...(lees meer in ELVIS #62)

Nog geen lid? Meld je vandaag nog aan, en ontvang binnenkort dit magazine, en word lid van de grootste Elvis-familie!
 
 WORD LID VAN ELVISMATTERS EN ONTVANGEN 4 ELVIS-MAGAZINES PER JAAR!  
 
Gepubliceerd: 09 september 2018, 09:36
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - 50.000.000 Elvis Fans Can't Be Wrong