magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ELVIS #62
 
Het nieuwe magazine, ELVIS #62, dat vandaag uitkomt en weer in ruim 2000 brievenbussen belandt, is er alweer eentje waar we uitermate trots op zijn. Een kwaliteitsblad, full color, met achtergrondverhalen, boeiende artikels en prachtige foto’s. Iedere drie maanden kijkt de Elvis fan uit naar de publicatie van dit magazine.

Dit keer brengen we een in memoriam van D.J. Fontana die in juni van dit jaar overleed. Je leest het verhaal over de aankomst van Elvis in Bremerhaven precies 60 jaar geleden. De Nederlandse zanger Frans Bauer schreef een column over zijn groot idool voor ElvisMatters, en uiteraard besteden we aandacht aan het boek van Steve Binder, producer en director van Elvis’ Comeback Special uit 1968. ElvisMatters werkte mee aan dit boek sinds de eerste plannen voor het boek, en begin augustus rolde het boek van de drukpersen.

Omdat we dit jaar 15 jaar bestaan, ontvangt elk lid bovendien de GRATIS en UNIEKE dvd met het interview met Ginger Alden op. Deze dvd is niet te koop en enkel voor ElvisMatters-leden. Nog geen lid? Word het vandaag!
 
 Ontvang driemaandelijks het ELVIS-magazine boordevol Elvis-nieuws! Word vandaag lid!  
 
Gepubliceerd: 01 september 2018, 08:17
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I'll Remember You