magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis in de bioscoop op 16 augustus
 
Kinepolis brengt Elvis Presley donderdag 16 augustus terug naar het witte doek. Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van de Elvis '68 Comeback Special, is de legendarische tv-special eenmalig te bewonderen in de bioscoop. Een eenmalige kans om de King of Rock and Roll aan het werk te zien op groot scherm.

Beleef de iconische Elvis '68 Comeback Special, die 3 december 1968 op tv uitgezonden werd, bij Kinepolis zoals je 'm nog nooit beleefd hebt: in de bioscoop. Op het witte doek en met het beste beeld en geluid maakt de uitzending meer indruk dan ooit. Presley schittert in de tv-special, die zijn comeback als live performer markeerde en zorgde voor een doorstart van zijn zangcarrière.

De verjaardagseditie van Elvis ‘68 Comeback Special bevat niet alleen de tv-special maar ook een exclusieve blik op de making-of, met deskundige uitleg over het geluid en commentaar van producer Steve Binder en Priscilla Presley. De verkoop voor Elvis ‘68 Comeback Special is al begonnen. Meer info op www.kinepolis.be of www.kinepolis.nl, met medewerking van ElvisMatters.
 
 
Gepubliceerd: 10 augustus 2018, 13:01
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck