magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Filmopnames op Graceland gestart
 
Zoals we vorige maand bekendmaakten zal Graceland het decor zijn voor de filmopnames van een nieuwe film. ‘Christmas at Graceland’ is een filmproductie van Hallmark. Deze eigen productie van Hallmark, zal in aanloop naar kerstmis worden uitgezonden op het Amerikaanse Hallmark Channel. De film zal geen Elvis film worden, het is een liefdesverhaal van twee personen die elkaar in Memphis opnieuw ontmoeten nadat ze eerder samen waren geweest. Eerder waren ze samen een muzikaal duo. Of ze terugkeren naar hun muzikale verleden zal in december pas duidelijk worden. Naast Graceland zal ook de muziek van Elvis in de film een plaats krijgen.

Countryster Kellie Pickler zal de hoofdrol in deze film op zich nemen. Pickler startte haar carrière ooit bij American Idols, ze staat inmiddels met haar songs hoog in de hitlijsten en presenteert momenteel een dagelijkse talkshow.

Sinds gisteren zijn de filmploegen neergestreken aan Graceland en The Guest House. Vandaag vonden opnames plaats in de lobby van het hotel, en sinds enkele dagen was de kerststal, kerstbomen en kerstverlichting terug te bewonderen op Graceland. Vanmiddag was er zelfs een sneeuwtapijt op het grasveld voor Graceland aangebracht om de kerstsfeer na te bootsen. De opnames duren nog tot einde juli.
 
 
Gepubliceerd: 11 juli 2018, 19:32
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Jungle Room Sessions, The