magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Michael Buble covert Elvis voor nieuw album
 
De Canadese jazzzanger Michael Buble is momenteel op tournee en brengt op het einde van dit jaar een nieuw album uit. EÚn van de tracks op het album zal het nummer 'Such A Night' zijn dat Elvis Presley zong op zijn album 'Elvis Is Back' uit 1960. Het is niet de eerste keer dat BublÚ Elvis zingt, want op het album 'If I Can Dream' dat in 2015 uitkwam van Elvis en het Royal Philharmonic Orchestra zong BublÚ een 'duet' met Elvis in het nummer 'Fever'.

"Such a Night" is een song uit 1953, geschreven door Lincoln Chase en voor het eerst opgenomen door The Drifters. The Drifters, met Clyde McPhatter, nam het nummer op in november 1953. Ondanks dat het door sommige radiostations als te "racy" werd verbannen, bereikte het nummer 2 op de Amerikaanse R & B-kaart in 1954.

Het nummer werd ook een hitsingle voor Johnnie Ray, wiens coverversie nummer 1 bereikte in de UK Singles Chart in 1954, en Elvis Presley nam het nummer op en bracht het uit op zijn album 'Elvis Is Back uit 1960. Beluister hieronder een stukje van de versie van Michael BublÚ zoals hij het gisteren voor het eerst live bracht in Dublin:
 
 Michael BublÚ - Such A Night  
 
Gepubliceerd: 08 juli 2018, 08:42
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Paradise, Hawaiian Style