magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Winnaars meet-and-greet Elvis-musical zijn bekend
 
Vele lezers van deze site stuurde ons een mail in een poging één van de 20 tickets te winnen voor Elvis, the musical inclusief een exclusieve meet-and-greet met de cast van deze musical. De winnaars hebben inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen met een tijdsindeling voor de meet-and-greet. Wij wensen de winnaars alvast heel veel plezier! Heb je deze keer niets gewonnen? Blijf deze site volgen en misschien ben jij de volgende keer een van de gelukkigen.

Elvis The Musical, de muzikale show met de originele entourage van The King, komt terug naar ons land! Grahame Patrick en The Stamps Quartet brengen het succesvolle spektakel op vrijdag 22 juni 2018 naar het Kursaal Oostende en op zaterdag 23 juni 2018 naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. ElvisMatters is met een stand aanwezig op beide datums, en geeft 20 tickets weg voor de musical EN de meet-and-greet met de gehele cast in Antwerpen.

Elvis Presley mag dan wel overleden zijn, in de harten van zijn fans leeft hij onverminderd voort. Veertig jaar na zijn dood heeft icoon Presley niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. Hij wordt, als best verkopende soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek.

Elvis The Musical blikt terug op zijn indrukwekkende carrière met een spetterende muzikale show! Herbeleef een stukje onvergetelijke muziekgeschiedenis met dit niet te missen eerbetoon aan The King Of Rock 'n Roll, vol bekende hits, en herkenbare, uitbundige kostuums. Elvis Presley wordt gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick. Hij komt samen met een uitgebreide begeleidingsband én... The Stamps Quartet! Onder leiding van Ed Enoch waren deze laatsten vanaf 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. Ook Ed Bonja is nauw betrokken bij de productie en reist geregeld mee. Als vaste fotograaf en persoonlijke assistent van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven en legde de mooiste momenten vast in duizenden foto's, die de basis vormen voor Elvis The Musical.

 
 
Gepubliceerd: 05 juni 2018, 22:50
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in Vegas