magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Meet-and-greet tijdens Elvis-musical
 
Elvis The Musical, de muzikale show met de originele entourage van The King, komt terug naar ons land! Grahame Patrick en The Stamps Quartet brengen het succesvolle spektakel op vrijdag 22 juni 2018 naar het Kursaal Oostende en op zaterdag 23 juni 2018 naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. ElvisMatters is met een stand aanwezig op beide datums, en geeft 20 tickets weg voor de musical EN de meet-and-greet met de gehele cast in Antwerpen.

Elvis Presley mag dan wel overleden zijn, in de harten van zijn fans leeft hij onverminderd voort. Veertig jaar na zijn dood heeft icoon Presley niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. Hij wordt, als best verkopende soloartiest aller tijden, nog steeds gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek.

Elvis The Musical blikt terug op zijn indrukwekkende carrière met een spetterende muzikale show! Herbeleef een stukje onvergetelijke muziekgeschiedenis met dit niet te missen eerbetoon aan The King Of Rock 'n Roll, vol bekende hits, en herkenbare, uitbundige kostuums. Elvis Presley wordt gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick. Hij komt samen met een uitgebreide begeleidingsband én... The Stamps Quartet! Onder leiding van Ed Enoch waren deze laatsten vanaf 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. Ook Ed Bonja is nauw betrokken bij de productie en reist geregeld mee. Als vaste fotograaf en persoonlijke assistent van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven en legde de mooiste momenten vast in duizenden foto's, die de basis vormen voor Elvis The Musical.

ElvisMatters geeft 20 tickets weg voor de show EN meet-and-greet met de gehele cast in Antwerpen. Stuur ons je naam door via jeroen@elvismatters.com, samen met het antwoord op volgende vraag: Hoeveel jaar bestaat ElvisMatters in 2018?
 
 
Gepubliceerd: 22 mei 2018, 09:46
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 1