magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Koop snel jouw tickets voor Bouke Rocks Elvis in Leopoldsburg!
 
Bouke Scholten is een Nederlands zanger uit Emmen. Met een enorm stemvolume brengt hij de muziek van Elvis Presley op zijn eigen, unieke manier in de show Bouke Rocks Elvis. Niet met glitterpakken, opgekleefde bakkebaarden of brede broekspijpen, maar puur natuur. Dit is de beste Elvis tribute-show ooit. Een unieke ervaring die bezoekers sprakeloos achterlaat.

Bouke krijgt op drie tellen het hele publiek mee dankzij zijn charisma, en enorme meelevendheid met zijn publiek. Ook in Amerika, in Memphis, kennen ze Bouke Scholten, want in augustus 2012 stond hij op het podium en ook in augustus 2017 reisde hij af naar Memphis, voor het veertigjarig overleden van Elvis Presley, waar hij een succesvolle ode bracht aan The King op Graceland, voor fans vanuit de ganse wereld.

In theaters, concertzalen en op festivals brengen ze in seizoen 2018-2019 de muziek van ís werelds grootste entertainer weer tot leven.

Op 23 februari 2019 staat hij en zijn band en blazers op het podium in het Cultureel Centrum van Leopoldsburg. Wees er snel bij, want de zaal is bijna uitverkocht. (de abonnees van het theater kregen voorrang, maar ElvisMatters heeft nog 100 tickets voor de beste plaatsen beschikbaar!)

Tickets kan je reserveren vanaf vandaag via onderstaande link. Let op: je dient het knopje 'Gebruik promotiecode' aan te vinken en de code 'elvis' in te typen. Alleen op deze manier ben je zeker dat je de tickets kan boeken. Succes!
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 08 mei 2018, 00:04
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Takiní Tahoe Tonight