magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Strictly Elvis vol schitterende Elvis-foto’s
 
Erik Lorentzen, de Noorse schrijver van The Elvis Files, en nog tal van andere interessante boeken, waaronder het recente 'Elvis In Toronto' boek, gaat een samenwerking aan met fotograaf Keith Alverson. Keith hoorde Elvis voor het eerst op de radio, toen hij amper 4 was. Blijkbaar had hij als kleuter de nodige overtuigingskracht, want dezelfde dag verraste zijn moeder hem met de single “Hound Dog”. Niet helemaal onlogisch misschien, want Keiths ouders waren beiden overtuigde Elvis fans.

Keith groeide op met de muziek van Elvis, al had hij nooit gedacht dat hij ooit die fantastische zanger live zou zien, laat staan er de beste foto’s van maken. Fotograferen was voor Keith een hobby. Toen hij de kans kreeg een live concert mee te maken begin jaren ’70, smokkelde hij stiekem zijn kleine pocketcamera mee binnen. Een van de eerste Elvis' concerten die Keith zag was in juli 1973 in Atlanta. Hij zag daarna Elvis nog zo'n 85 keer live aan het werk, en maakte prachtige foto's.

Erik Lorentzen en Alverson gaan ongeveer 1400 foto's nu bundelen in een boekwerk dat elke Elvis fan zal verbazen door de schitterende foto’s. Deel één van 'Strictly Elvis' bevat foto's uit de periode 1973-1975, en deel twee zal in augustus van dit jaar verschijnen. Te koop via ShopElvisMatters.
 
 Bestel dit boek  
 
Gepubliceerd: 07 mei 2018, 19:51
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 1