magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bouke Rocks Elvis in 2019 in Leopoldsburg
 
Beste Elvis tribute-show ooit! Nederlands zanger met enorm stemvolume eert The King, met live-orkest en zonder bakkebaarden of jumpsuit. In 2017 speelde hij zelfs op Graceland!

Bouke Scholten is een Nederlands zanger uit Emmen. Met een enorm stemvolume brengt hij de muziek van o.a. Elvis Presley, en Tom Jones op zijn eigen, unieke manier. Niet met glitterpakken, opgekleefde bakkebaarden of brede broekspijpen, maar puur natuur. Dit is de beste Elvis tribute-show ooit. Een unieke ervaring die bezoekers sprakeloos achterlaat.

Bouke krijgt op drie tellen het hele publiek mee dankzij zijn charisma, en enorme meelevendheid met zijn publiek. Ook in Amerika, in Memphis, kennen ze Bouke Scholten, want in augustus 2012 stond hij op het podium en ook in augustus 2017 reisde hij af naar Memphis, voor het veertigjarig overleden van Elvis Presley, waar hij een succesvolle ode bracht aan The King op Graceland, voor fans vanuit de ganse wereld.

In theaters, concertzalen en op festivals brengen ze in seizoen 2018-2019 de muziek van ís werelds grootste entertainer weer tot leven. Op 23 februari 2019 te zien in Cultureel Centrum van Leopoldsburg. Ticketverkoop vanaf 4 mei via het theater en ShopElvisMatters.
 
 
Gepubliceerd: 12 april 2018, 23:12
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Ron Rutten
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Tickle Me