magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Laatste kans voor inschrijving USA-reis 2018
 
Dé place to be op 15 augustus 2018 is uiteraard Memphis. Samen met vele duizenden fans de herdenking bijwonen van Elvis’ sterfdag tijdens de onvergetelijke Candlelight Vigil. Elvis Presley Enterprises werkt nu al aan een indrukwekkend programma vol shows, voorstellingen en herdenkingen. Bovendien biedt een zomerreis in een niet-lustrumjaar het voordeel om Graceland op je eigen en rustig tempo te bezoeken.

Onze groep logeert in een prachtig viersterren hotel en trekt uiteraard ook naar de geboorteplaats van Elvis: het kleine huisje in Tupelo, in de staat Mississippi.

Memphis Tennessee… Tijdens deze reis van 10 tot 18 augustus laten we je kennismaken met alle facetten van deze muziekstad. Op het programma ondermeer de Sun Studio, Graceland (met z’n musea, auto’s, vliegtuigen, Elvis-shops…), Forest Hill, voor de liefhebbers ook een dagtocht naar Nashville (Grand Ol’ Opry, Johnny Cash Museum, Country Hall of Fame, Studio B, …). Verder: Beale Street, de bluescafés, de Mississippi-boottochtjes, de unieke skyline, onovertreffelijke barbecuerestaurants… héérlijk! De ideale plaats om je zomervakantie door te brengen. Verder heb je ook de mogelijkheid om je reis uit te breiden met 5 nachten Las Vegas. In Vegas bezoeken we uiteraard de Elvis-hotspots en kan je op daguitstap naar de Grand Canyon (optie).

Op zaterdag 14 april sluiten we de eerste inschrijvingen onherroepelijk af. Wie daarna nog inschrijft, moet rekening houden met andere tarieven en mogelijk ook een ander vluchtschema.

Info en prijzen via jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 08 april 2018, 08:51
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Impossible Dream, The