magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland herdenkt Elvis' legerdienst
 
Elvis Presley begon zijn dienst in het Amerikaanse leger op 24 maart 1958 toen hij werd ingelijfd bij het Amerikaanse leger. Om de Amerikaanse troepen te groeten en ter herdenking van het 60-jarig jubileum van de Elvis' militaire dienst', heeft Graceland aangekondigd dat er gratis tickets zullen zijn voor het nieuwe Presley's Memphis entertainment- en tentoonstellingscomplex op zaterdag 24 maart 2018 voor alle actieve en gepensioneerde Amerikaanse militaire en Amerikaanse wetshandhavers en brandweerlieden. Daarnaast biedt het hotel The Guest House At Graceland een 'Salute to Heroes'-korting aan van 30% op standaard kamerprijzen voor zowel actieve als gepensioneerde militairen, alsmede Amerikaanse wetshandhavers en brandweerlieden.

Om deze gelegenheid te vieren, zal Graceland de dag beginnen met een officiële Reveille-ceremonie om de vlag te hijsen om 9 uur 's morgens. geleid door huidig ​​lid van de legereenheid van Elvis, het 1e eskader, 32e cavalerieregiment. De ceremonie vindt plaats bij de vlaggenmast bij de witte TCB-poort aan de ingang van het expositieterrein van het complex. Na de ceremonie zijn er een reeks concerten van de Shelby County Sheriffs Office Pipes & Drums die zullen optreden om 10.00 uur, 10.30 uur. en om 11 uur.

Deze dag van het jubileum markeert de opening van een uitgebreide tentoonstelling "Private Presley" over Elvis in het leger. De nieuw uitgebreide tentoonstelling zal een diepgaande blik werpen op Elvis 'militaire dienst, inclusief brieven van Elvis' manager Colonel Parker aan het leger met het verzoek om uitstel zodat Elvis de opnames van "King Creole" kan voltooien van het leger met betrekking tot toegang tot de pers tot Elvis, zijn originele leger footlocker, de jurk die zijn moeder Gladys droeg tijdens zijn introductieceremonie, en meer. Fans kunnen ook leren hoe Colonel Parker de carrière van Elvis in leven heeft gehouden terwijl hij in Duitsland diende en items uit de Frank Sinatra's legendarische "Welcome Home, Elvis" 1960 ABC-televisiespecial zag.
 
 
Gepubliceerd: 22 maart 2018, 11:45
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Big Boss Man