magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 The Searcher in Memphis
 
Gisternamiddag om drie uur vond in Memphis de première plaats van de nieuwe Elvis-documentaire: ‘Elvis Presley - The Searcher’. Drie dagen eerder was de documentaire al te zien op het filmfestival in Austin, Texas. In het theater van het hotel The Guest House At Graceland werd de documentaire in twee delen geprojecteerd. Ook Priscilla en Jerry Schilling waren aanwezig. Op 14 april komt de documentaire pas voor het eerst op televisie op HBO.

Elvis Presley: The Searcher is een drie uur durende documentaire die zich richt op Elvis Presley, de muzikale artiest, en die het publiek meeneemt op een uitgebreide creatieve reis van zijn kindertijd tot en met de laatste Jungle Room opnamesessies in 1976. De films bevatten verbluffende opnames gemaakt in Graceland, en bevat meer dan 20 nieuwe interviews met sessiespelers, producenten, ingenieurs, regisseurs en andere artiesten die hem kenden of die diepgaand door hem waren beïnvloed. De documentaire bevat ook nog nooit eerder vertoonde foto's en beelden van privécollecties over de hele wereld, en bevat een originele muziekscore gecomponeerd door Pearl Jam lead gitarist Mike McCready.

Er komen drie nieuwe Sony-releases op de markt, waaronder een LP, CD en 3-cd set van The Searcher. Te koop aan scherpe prijzen via ShopElvisMatters!
 
 Bestel de muziek van The Searcher!  
 
Gepubliceerd: 18 maart 2018, 07:46
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - High Sierra