magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Koop nu tickets voor Uden, show in Mol is uitverkocht
 
Het is inmiddels meer dan 40 jaar geleden dat Elvis op zijn landgoed Graceland overleed. Zijn muziek leeft echter tot op de dag van vandaag voort. Er is geen artiest die meer tot de verbeelding spreekt dan Elvis Presley. Eigenhandig veranderde hij de muziekwereld en ook vandaag nog is hij een inspiratiebron voor vele muzikanten. Zijn muziek is gekend bij jong en oud en heeft nog evenveel kracht als toen Elvis zelf zijn songs opnam.

Op 27 mei 2018, één dag nadat Bouke en de band/orkest in een UITVERKOCHTE Schouwburg Rex te Mol (B) met dezelfde line-up staat, zal de muziek van Elvis in Uden klinken zoals Elvis deze het liefst bracht, live en met een groot orkest.

ElvisClassics Meets Bouke laat je genieten van de allermooiste Elvis-songs gebracht door Bouke, samen met zijn ijzersterke live band, backing vocals en met een groot orkest. Ruim TACHTIG muzikanten brengen op het podium van theater Markant in Uden (NL) een onvergetelijke ode aan The King.

Bouke stond vorig jaar nog op het podium op Graceland (USA) tijdens de grootse Elvis herdenking. Hij heeft de afgelopen jaren meer dan eens bewezen de songs van Elvis als geen ander te kunnen brengen. Sluit je ogen en laat je meenemen naar de grote Elvis shows in Las Vegas. Deze show is op 27 mei 2018 eenmalig te zien in Nederland! Boek vandaag nog jouw kaarten!
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 10 maart 2018, 01:15
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Patje D'Hondt
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - At The International