magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Parker's huis in Palm Springs te koop
 
Het huis van Colonel Tom Parker, Elvis' manager, staat te koop. Het huis is gelegen in Palm Springs, op enkele honderden meters van de 'hideaway' van Elvis, toen hij er zijn wittebroodsweken doorbracht.

De Colonel verhuisde naar dit huis op 1166 Vista Vespero in 1963. De manager van Elvis woonde daar met zijn vrouw Marie, tot aan haar dood in de late jaren 80.

De Parkers hielden van de woestijn en van de blauwe kleur. Het hele huis, behang, verf, tapijt, tot aan het grind op de oprit, was destijds blauw. Veel beroemdheden, agenten en vrienden werden in het Parker-huis getrakteerd op een barbecuefeestje. Elvis en de Memphis-maffia waren veelvuldig te gast en bleven dagen lang loungen bij het zwembad. De Colonel kreeg zelfs van RCA een speciale bewaarkast in de achtertuin om al zijn vlees ideaal te bewaren. Het gerucht gaat dat Jeanne Martin (de vrouw van Dean) die vlak achter de Parkers woonde, door het hek keek in de hoop een glimp van Elvis op te vangen!

De Colonel was erg gesteld op de privacy van Elvis. Toen het gerucht van een nakend huwelijk van Elvis en Priscilla naar de pers lekte, hield hij een persconferentie in dit huis.

In maart 1994 keerde Colonel Tom Parker voor de laatste keer terug naar Palm Springs om er zijn ster op de hoek van Palm Canyon & Tahquitz (samen met Elvis & Ricky Nelson) te ontvangen. Hij stierf in Las Vegas op 21 januari 1997.

Het huis, uitgerust met 3 badkamers en 4 slaapkamers, staat momenteel te koop voor 1.549.000 dollar.

 
 Bekijk het huis  
 
Gepubliceerd: 03 maart 2018, 16:06
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Nevada Nights