magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis komt naar Gelredome voor Heroesdome
 
Als iemand géén introductie nodig heeft, dan is het wel The King Of Rock ’n Roll. Hij versmolt country met R&B, mixte dat met het uptempo van rockabilly, en verving de klassieke piano met een gitaar. Deze wereldster komt naar de Gelredome. Althans, zijn memorabilia, als onderdeel van Heroesdome op 2 en 3 juni.

Heroesdome kondigt met trots aan dat Elvis “The King” Presley naar Nederland komt tijdens een exclusieve Europese expositie. Presley is de enige artiest die is opgenomen in zes muzikale Halls of Fame, namelijk de Rock and Roll, Rockabilly, Country, Blues, Gospel en sinds 2015 in de R&B Music Hall of Fame. In samenwerking met de Belgisch-Nederlandse officiële “ElvisMatters” fanclub komt Elvis Presley dus nu naar het Heroesdome, waarbij een unieke samenstelling van memorabilia te zien zullen zijn, waaronder podiumpakken van zijn muzikanten, gitaren, gesigneerde contracten, Las Vegas concertitems, het karatepak van Elvis en nog veel meer!

Eén keer per jaar wordt de Gelredome omgetoverd in de Heroesdome en tijdens dit weekend wordt er aandacht geschonken aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld maar zeker ook uit de realiteit. Heroesdome is daarom ook het eerste HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook. Tijdens Heroesdome kan iedereen van alle leeftijden hun helden ontmoeten en tevens zelf een held zijn of worden.

De HEROESDOME-beurs is de eerste Nederlandse Heroes-culture multi-media conventie; het wordt op 2 & 3 juni 2018 in de Gelredome in Arnhem gehouden. Bestel snel je tickets voor dit grootse evenement!

 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 01 maart 2018, 09:04
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Southern Nights