magazine_cover
© 2007-2019 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Tijdens Elvis Week 2018 is ideale moment voor Elvis-reis
 
Ieder jaar trekken duizenden fans naar Memphis tijdens Elvis Week. Deze week vindt plaats rondom de sterfdag van Elvis, en is het ideale moment om de magische sfeer rond Graceland en in Memphis te ontdekken! Tal van evenementen worden er door Graceland georganiseerd, waarbij ook enkele vrienden of mensen die met Elvis gewerkt hebben hun verhaal komen vertellen, en er ook concerten zijn, een veiling met originele Elvis’ memorabilia, enz. Vorig jaar had Lisa Marie haar kinderen ook meegebracht naar de Candlelight Vigil, de kaarsenprocessie die start op Elvis Presley Boulevard, en waarbij de vele fans de oprijlaan van Graceland opwandelen op weg naar de Meditation Garden, waar Elvis en zijn familie begraven ligt. Een unieke beleving die je als Elvis-fan minstens eenmaal zou moeten beleefd hebben! Dit kan deze zomer voor jou misschien het geval zijn!

ElvisMatters/Graceland Tours is een erkende reisorganisatie en reist in augustus van dit jaar naar Elvis Week en Memphis. Je brengt een bezoek aan Graceland, Sun Studio (bekend van de eerste singles van Elvis), het geboortehuisje in Tupelo, en nog veel meer. Nederlandstalige begeleiding ter plaatse, en verblijf in het Sheraton Downtown Memphis hotel op enkele minuten van het bruisende Beale Street, met de vele bluescafés!

Wie nog vijf nachten, voorafgaand aan Elvis Week, in Las Vegas wil vertoeven, is er de mogelijkheid om dit reisdeel bij te boeken. We bezoeken er het vroegere International/Hilton Hotel waar Elvis honderden keren op het podium stond. Het bekende ‘Las Vegas Sign’ staat op het programma, het kerkje uit de Elvis-film ‘Viva Las Vegas’ en nog veel meer.

Twijfel niet en vraag meer info en prijzen over deze droomreis van je leven! Mail naar:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 10 februari 2018, 07:24
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Now