magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Gesigneerde Kieran Davis boeken op veiling
 
Twee boeken van de schrijver Kieran Davis staan te koop op de Catawiki Elvis Veiling. De boeken zijn zelfs persoonlijk gesigneerd door de schrijver. 'November '71' en 'Elvis Live At The International' zijn twee boeken die niet zo frequent meer te koop worden aangeboden. Het eerste boek brengt het volledige verhaal van Elvis' optreden in het International Hotel tussen augustus 1969 tot september 1971. Het boek bevat 170 pagina's die in detail weergeven hoe het was om Elvis in het International aan het werk te zien. Super fan Peggy Elzea stelde haar dagboek ter beschikking waaruit nooit eerder gepubliceerde verhalen worden genomen over hoe het was om Elvis backstage te ontmoeten, het hotel, de shows, het personeel, ... Er zijn beschrijvingen over Elvis' kledij, foto's van memorabilia, advertentie campagnes, ...Met meer dan 100,000 woorden tekst, is dit niet enkel een fotoboek, maar ook een zeer goede beschrijving van het beleven van een reeks Elvis concerten.

Het boek "Elvis On Tour 1971" is in zulke kleine oplage verschenen dat de meeste websites het niet eens vermelden. En toch is het een pareltje van een boek met tal van unieke foto's uit november 1971, gedetailleerde concertbesprekingen, krantenartikelen, documenten en reacties van fans die deze memorabele tour bijwoonden. De auteur besteedt zelfs een hoofdstuk aan de sjaaltjes die Elvis vanaf die tour veelvuldig in het publiek begon te gooien.

De twee boeken staan momenteel te koop voor amper 15 Euro! Breng jouw bod uit op de veiling en wie weet liggen ze binnenkort in je brievenbus!
 
 Catawiki  
 
Gepubliceerd: 02 januari 2018, 16:12
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Clambake