magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis' pianist Tony Brown brengt in mei nieuw boek uit
 
Tony Brown, die in '76 en '77 bij Elvis werkte als pianist tijdens live-optredens en in de studio, brengt einde mei het boek 'Elvis, Strait, to Jesus: An Iconic Producer's Journey with Legends of Rock 'n' Roll, Country, and Gospel Music' op de markt. Dit biedt een zeldzame fotografische reis door zijn 40-jarige carrière - inclusief historische foto's en hedendaagse portretten van rock, country en gospel muzieklegendes - waarin hij honderden nummer-één-hits in de countrywereld produceerde.

Tony Brown was Elvis' pianist van 1975, hij speelde mee op het 'Today' album, tot zijn allerlaatste optreden - het was echter in april 1976 dat hij officieel Glen D Hardin verving. Gedurende zijn tijd in de muziekindustrie, heeft Brown vier Grammy Awards en vier ACM Awards gewonnen. Ongeveer 19 jaar was hij de grote man van MCA Records voordat hij Universal South Records in 2002 oprichtte. Hij begon zijn carrière als pianist van Elvis Presley en Emmylou Harris. Ooit was hij ook nog lid van J.D. Sumner & The Stamps waardoor hij Elvis voor het eerst ontmoette in 1969.

Hij produceerde hits voor artiesten zoals George Strait, Reba McEntire, Trisha Yearwood, Lisa Marie Presley, George Strait, Reba McEntire, Cyndi Lauper, Steve Earle, Lyle Lovett, Trisha Yearwood, Lionel Richie, Jimmy Buffet en nog veel meer. Het hardcover boek telt 160 pagina's en komt uit op 31 mei van dit jaar.
 
 
Gepubliceerd: 02 januari 2018, 07:18
Bron: Tony Brown/ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Good Times