magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Happy Birthday, Ginger!
 
Elvis' laatste vriendin en verloofde, Ginger Alden, wordt vandaag 61 jaar. ElvisMatters heeft al jaren een goede band met de dame, die twee jaar geleden ook haar man verloor, en momenteel nog steeds probeert haar leven te organiseren sinds de dood van haar man Ron.

Ginger schreef ook het boek 'Elvis & Ginger', wat in 2016 resulteerde in een Nederlandstalige vertaling door ElvisMatters. Het boek wat eerder in Amerika succes had, is ook in België en Nederland zeer gegeerd. Ook deze maand lijkt het weer het ultieme kerstcadeau te zijn voor de muziekliefhebbers en vooral Elvis fans in het bijzonder.

Ginger Alden, de grote liefde van superster Elvis Presley beschrijft haar laatste maanden met Presley in haar boek: 'Elvis en Ginger'. Deze New York Bestseller is sinds maart 2015 in het Nederlands verkrijgbaar. ElvisMatters heeft de EXCLUSIEVE rechten van het boek voor de Nederlandstalige markt!

Ginger was de laatste vriendin van Elvis Presley, vanaf november 1976 was ze bijna elke dag bij hem. Het was Ginger die op 16 augustus 1977 het lichaam van Elvis aantrof. Voor het eerst heeft Ginger haar verhaal gedaan.

Het fascinerende document is met veel gevoel voor detail, veel liefde en respect voor The King of Rock and Roll geschreven. Een boek dat de laatste maanden van Elvis’ leven beschrijft met de pen van iemand die alles vanaf de eerste rij meemaakte.

Elvis en Ginger is de eerste vertaling van het boek. De originele Engelstalige uitgave stond in de New York Times Top 20 van best verkochte non-fictie boeken. Het boek geeft jouw een unieke kijk in het laatste levensjaar van Elvis. De optredens, maar daarnaast nog meer het leven on the road en het leven op Graceland. Het beschrijft de ongelofelijke vrijgevigheid van The King, de mooie momenten, maar óók zijn donkere dagen.
 
 Koop dit boek  
 
Gepubliceerd: 13 november 2017, 20:46
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - That's The Way It Was