magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 UNIEKE KANS OM ELVIS-EXPO IN LONDON TE BEZOEKEN!
 
Vorige week opende de nieuwe tentoonstelling 'Elvis On Tour' in de prachtige O2 Arena in London. Tijdens de periode van 1969 tot 1977, toerde de Elvis zowat onophoudelijk door de VS. Op de tentoonstelling zullen meer dan 40 iconische jumpsuits van de King te bewonderen zijn. Daarnaast zullen er ook gitaren, microfoons en posters van Elvis worden tentoongesteld, net als oude rekeningen en een koffer met zijden sjaaltjes die hij tijdens optredens in het publiek gooide. Een mooie tentoonstelling, en ideale gelegenheid voor de Elvis-fans die niet in de mogelijkheid zijn de grote trip naar Amerika te maken! De expositie "Elvis on Tour" is een vervolg op een eerdere, gigantisch succesvolle tentoonstelling in de O2 Arena, die gewijd was aan de beginjaren van Elvis Presley. Die trok in 2015 meer dan 200.000 bezoekers. De tentoonstelling "Elvis on Tour" loopt vanaf 3 november in O2 Arena in London.

ElvisMatters reist in februari '18 naar de expo, en jij kan mee. Op minder dan twee uur ben je met de Eurostar in London. Geen lange wachttijden op luchthavens, of lange reistijden met bus, maar het maximum uit je reis halen!

VRIJDAG 2 FEBRUARI 2018

Na een vlotte check-in 's morgens in Brussel-Zuid, (tot 30 min. voor het vertrek) reis je in stijl naar London. Met flink wat beenruimte en comfortabele zitplaatsen is dit al een goed begin voor een ontspannen reis. Leun gerust achterover, relax en zoef naar het centrum van London in amper twee uur tijd. De Eurostar komt aan in het hart van London, in het prachtige station van St Pancras International.

De deelnemers logeren in het Holiday Inn Regent's Park in het hart van London. Na aankomst wordt de bagage naar het hotel gebracht, en reizen we naar de O2 Arena voor een bezoek aan de expo. Je mag zelf je tijd nemen voor de expo, en kiezen hoe lang je bij de expo blijft. Geen probleem, of je er nu één uur of vijf uur blijft! Je hebt dus voldoende tijd om mooie foto's te maken, en rustig in de exporuimte rond te wandelen.

's Avonds heb je vrije tijd om lekker te gaan eten, of ga je misschien naar één van de bekende musicals of theatervoorstellingen die in London spelen.

ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018

's Morgens start je je vrije dag met een gevarieerd ontbijt, en kan je op eigen gelegenheid London nog meer ontdekken. In het pakket zit een Oyster Card (met een tegoed van ongeveer 15 Britse Pond) waarmee je het openbaar vervoer in London kunt gebruiken.

In de late namiddag reizen we gezamenlijk met de Eurostar terug naar Brussel, waar we rond acht uur zullen aankomen.

Hotel Holiday Inn Regent's Park

Dit moderne 4-sterrenhotel ligt in het hart van London, op slechts 5 minuten lopen van Regent's Park en 2 metrostations. Het biedt een bar, een restaurant, een 24-uursreceptie en roomservice. Het hotel ligt gunstig in het Londense West End, op slechts 800 meter van de winkels in Oxford Street, verschillende theaters en van Madame Tussauds. De dierentuin van London bevindt zich op 2 km afstand.

De kamers zijn modern ingericht en hebben allemaal een badkamer met een bad, een douche en een haardroger. Ze zijn voorzien van thee- en koffiefaciliteiten, een satelliet-tv en airconditioning.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van London. In dit gebied kun je ook geweldig winkelen, de volgende populaire merken vindt u in de buurt: Apple, H&M, Zara, Burberry.

REISPAKKET

- Vervoer per Eurostar Brussel-London-Brussel

- Overnachting (incl. ontbijt) in Holiday Inn Regent's Park op basis van tweepersoonskamer

- Oyster Card (met een tegoed van 15 Britse Pond)

- Ticket Elvis On Tour expo

- Niet inbegrepen: middag- en avondmaal, annulatie- en reisverzekering.

295 Euro per persoon (Singletoeslag: 90 Euro)

WIL JIJ OOK MEE NAAR LONDON? SCHRIJF JE DAN SNEL IN EN MAIL ONS JE BEVESTIGING EN PASPOORT NAAR JEROEN@ELVISMATTERS.COM.
 
 
Gepubliceerd: 09 november 2017, 08:48
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Jeroen Vanderschoot
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Spring Tours ‘77