magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Toekomst TV-serie over Elvis onzeker
 
Harvey Weinstein is een van de oprichters van productiehuis The Weinstein Company. Het bedrijf maakte zondag bekend dat ze hun ceo met onmiddellijke ingang ontslaan. Dit gebeurde niet lang nadat de krant The New York Times bekendmaakte dat Harvey Weinstein jarenlang vrouwen ongewenst en seksueel intimideerde. In Hollywood is met afkeuring gereageerd op het schandaal.

Volgens Deadline speelt het schandaal het productiehuis nu al parten. Apple zou maandag aan The Weinstein Company hebben laten weten dat ze afzien van het maken van een acht- tot tiendelige serie over het leven van Elvis Presley. De show verkeerde in de ontwikkelingsfase, maar Apple zou gezien het schandaal afstand willen nemen van het bedrijf.

Vorig jaar in september kwam het nieuws over de nieuwe tv-serie, en Weinstein zou toegang keijgen tot de auto's, vliegtuigen, Graceland en memorabilia van Elvis. Het plan is om een acht- tot tiendelige serie te maken waarin elk aspect van Elvis aan bod komt. Het project is gebaseerd op het boek 'Elvis' uit 1982 van Dave Marsh. Priscilla Presley, de ex-vrouw van Elvis, zou optreden als uitvoerend producent, alsook Jerry Schilling.
 
 
Gepubliceerd: 10 oktober 2017, 07:16
Bron: Deadline/ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - In Person