magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Rock Around The Jukebox Experience 2017 in Rosmalen
 
Rock around the Jukebox Experience is dit jaar voor de dertigste keer een van ’s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd. Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober waan je je even terug in de tijd met centraal op de beursvloer enkele honderden jukeboxen naast werkelijk van alles uit de 50s, 60s en 70s. En dat alles is niet alleen te zien, maar ook te koop. Voor de 2017-editie is het thema 'Legends of 1959' met een tentoonstelling met verrassende terugkerende elementen hierover op de beursvloer! Bovendien is er ook een shopstand van ShopElvisMatters in het weekend, waar je terecht kunt voor de nieuwste releases en allerlei Elvis cd's, boeken en vinyl!

’s-Middags is er live muziek van The Wieners (play Buddy Holly en play The Everly Brothers), De Maskers 2.0, The Class of '58 (U.K.), Crying Carlalas en dit alles aangevuld met DJ Miss Twist, Rock & Roll dansdemo’s, dansworkshops en modeshows. Buiten staan oldtimers te pronken om bekeken te worden. Kortom een hele dag (of twee) vermaak. Niet alleen voor de liefhebber, maar voor de hele familie.

Locatie: Autotron - Graafsebaan 133 - 5248 NL Rosmalen – Nederland. Entree €15,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.

 
 
Gepubliceerd: 04 oktober 2017, 08:16
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Unchained Melody