magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Restauratie in Audubon Drive gestart
 
De allereerste woning die Elvis kocht, gelegen aan 1034 Audubon Drive in Memphis, liep eind juni van dit jaar grote schade op na een brand. Gisteren zijn enkele werknemers eindelijk gestart met de restauratie van het dak. Tijdens Elvis Week stond er een grote container op de oprit om al de afval en puin te verzamelen.

De buurtbewoners waren destijds allesbehalve blij met Elvis zijn komst. Steeds fans in de straat, rumoer, en bovendien : moeder Gladys die buiten het wasgoed te drogen hing, in één van de beste buurten van Memphis!

Kort na de aankoop liet Elvis een zwembad bouwen achteraan het huis. Een zwembad dat groter was dan later aan Graceland! In Audubon Drive zijn vele foto’s genomen van Elvis,binnen aan de schoorsteen waar hij zijn gouden pak draagt en buiten op zijn Harley moter. Foto’s genomen door Alfred Wertheimer. Een ware schat aan foto’s. Ook bekend is de foto van Gladys aan het keukenaanrecht. In maart 1957 is beslist dat een grotere woning nodig was die vooral meer privacy had. Even later verhuisde Elvis naar Graceland.
 
 
Gepubliceerd: 08 september 2017, 14:06
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Today