magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Images of Modern America: Libertyland
 
'Images of Modern America: Libertyland' is een nieuw fotoboek dat in de maak is over het bekende pretpark Libertyland in Memphis, voorheen bekend als Fairgrounds Amusement Park. Het park, onder de naam Libertyland, opende haar deuren begin juli 1976 en moest in oktober 2005 sluiten omwille van financiële redenen. Libertyland werd regelmatig door Elvis afgehuurd om samen met zijn vrienden gedurende een paar uren gebruik te maken van tal van attracties, waaronder zijn favoriete 'Zippin' Pippin'.

Het nieuwe boek zal in september verschijnen, en werpt een fotografische en historische blik op de bijna drie decennia-lange levensduur van het pretpark. Op de cover staat een foto van de Zippin' Pippin'.

Van de attracties van Libertyland zijn enkel de 'Zippin' Pippin'' en de 'Grand Carousel' overgebleven. De 'Zippin' Pippin' staat momenteel in een pretpark in Wisconsin, en de carroussel keert dit jaar terug naar Memphis, na een complete restauratie, en krijgt een plaats in 'The Children's Museum of Memphis'.
 
 
Gepubliceerd: 22 juli 2017, 01:36
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 2