magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Boek Elvis en Ginger over Elvis' periode 1976-1977
 
"Ik ga naar de badkamer om te lezen", dat waren de laatste woorden van Elvis Presley voor zijn dood. Dat vertelt zijn toenmalige verloofde Ginger Alden in haar memoires. Zij was de laatste vrouw met wie Elvis het leven deelde.

Ginger en Elvis begonnen een relatie in 1976 en in 1977 vroeg hij al om met haar te trouwen. Hij had haar ten huwelijk gevraagd in de badkamer, dezelfde plaats waar ze in de zomer van 1977 zijn levenloze lichaam terugvond.

Alden beschrijft in haar boek de laatste uren van Elvis' leven. Ze zegt dat hij niet kon slapen en dat hij zei dat hij naar de badkamer ging om te lezen. Ze antwoordde daarop: "Oké, maar zorg dat je niet in slaap valt." Ze liet Elvis' leeslampje nog branden voor als hij terugkwam, maar hij is nooit teruggekomen.

Je kan het boek sinds vorig jaar in het Nederlands lezen, en diegenen die het al gelezen hebben, bevestigen dat je meteen mee wordt gezogen in de mooie en respectvolle manier dat Ginger haar verhaal doet over haar periode met Elvis. Te koop via ShopElvisMatters.

 
 Boek Elvis en Ginger  
 
Gepubliceerd: 10 juli 2017, 09:36
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Harum Scarum