magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Theatershow A Celebration of Elvis in Memphis!
 
Het theater van het hotel 'The Guest House At Graceland', het enige hotel van Elvis Presley Enterprises, is klaar voor de theatershow met Bouke en liveband tijdens Elvis Week 2017.

Woon het concert van Bouke bij in The Guest House at Graceland tijdens Elvis Week. Eind juni maakte Graceland op de officiŽle website het evenement 'A Celebration of Elvis concert featuring Dutch singer Bouke' bekend. Bouke en zijn band zullen op 13 augustus Elvis klassiekers brengen in het theater van The Guest House At Graceland.

Bouke keert terug naar Elvis Week na zijn laatste optreden op Graceland in 2012. Hij won een tv-wedstrijd in 2009 en eind 2014 was hij nummer 1 in de SBS6 tv-show "The Winner Takes It All" met zijn optreden van "In the Ghetto".

Het concert is op zondag 13 augustus om 14 uur en tickets voor dit evenement zijn te koop via Graceland Reservations door te telefoneren naar 1-800-238-2000 of 1-901-332-3322 of online bij Graceland.com.

Het concert zit standaard in het reispakket van de USA-reizigers die in augustus naar Memphis zullen reizen met ElvisMatters.
 
 Koop je tickets!  
 
Gepubliceerd: 09 juli 2017, 09:46
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Elvis Presley Enterprises
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Sing All Kinds