magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Reacties overweldigend op Bouke concert tijdens Elvis Week 2017
 
De reacties na de bekendmaking van het concert van Bouke dat zal plaatsvinden tijdens Elvis Week 2017 waren overweldigdend. 'Super....super...geweldige plek met de beste zanger die dit kan doen. Wat een belevenis zal dit zijn!', 'Bouke is the best!', 'Geweldig Bouke, laat ze maar zien wat een artiest je bent.', 'Topper!', en 'Oooh geweldig hoor!!! Wij kunnen er niet bij zijn maar we weten zeker dat Bouke dan na 5 jaar nog steeds hetzelfde kan geven wat hij bij ons bezoek op Graceland in 2012 had gegeven. Veel geluk Bouke daar and blessed by us.' zijn maar een greep uit de reacties.

Woon het concert van Bouke bij in The Guest House at Graceland tijdens Elvis Week. Afgelopen donderdag maakte Graceland op de officiŽle website het evenement 'A Celebration of Elvis concert featuring Dutch singer Bouke' bekend. Bouke en zijn band zullen op 13 augustus Elvis klassiekers brengen in het theater van The Guest House At Graceland.

Bouke keert terug naar Elvis Week na zijn laatste optreden op Graceland in 2012. Hij won een tv-wedstrijd in 2009 en eind 2014 was hij nummer 1 in de SBS6 tv-show "The Winner Takes It All" met zijn optreden van "In the Ghetto".

Het concert is op zondag 13 augustus om 14 uur en tickets voor dit evenement zijn te koop via Graceland Reservations door te telefoneren naar 1-800-238-2000 of 1-901-332-3322 of online bij Graceland.com.

Het concert zit standaard in het reispakket van de USA-reizigers die in augustus naar Memphis zullen reizen met ElvisMatters.
 
 Tickets  
 
Gepubliceerd: 03 juli 2017, 08:02
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - On Tour Ė The Rehearsals