magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 'Elvis Presley en ik' door Art Rooijakkers
 
Ook al beweren sommigen het tegendeel: 16 augustus 2017 is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. De koning is dood, lang leven de koning! Zolang wij hem maar blijven herdenken, blijft Elvis Leven. En leven doet hij, want oudere generaties blijven (jeugd)herinneringen aan Elvis koesteren, en jongere generaties blijven door Elvis zijn stijl en muziek beïnvloed.

En zo kwam Elvisfan Art Rooijakkers met het mooie plan dat veertigjarig jubileum te markeren met een Nederlands boek bomvol persoonlijke verhalen over Presley. Niet alleen van hemzelf maar ook van 20 verschillende auteurs:, onder meer schrijvers, muzikanten, journalisten en muziekliefhebbers. Een bundel met verhalen over Elvis de zanger en gitarist, Elvis het stijlicoon en Elvis de trendzetter van een nieuwe generatie.

In het boek vind je onder andere de Elvisverhalen van Thomas Erdbrink, Cecile Koekkoek, Margriet van der Linden, Eric Corton, Gerard Ekdom, Mart Smeets, Dennis van Tiel, Thomas Verbogt, Alex Boogers, Jeroen Kijk in de Vegte, Peter Buwalda en natuurlijk Art Rooijakkers. Rooijakkers schreef trouwens ook de column voor het ElvisMatters-magazine 54 uit september 2016.
 
 
Gepubliceerd: 22 juni 2017, 22:02
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - It's Midnight