magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Ticketverkoop start morgen om 10 uur
 
Morgenochtend, maandag 15 mei, stipt om 10 uur, zullen de links op onze shopsite geopend worden, voor de ticketverkoop van de twee geplande shows in Theater De Schalm in Veldhoven. Op 17 december vindt er, voor het zesde jaar op rij, de kerstshow met Bouke en de ElvisMatters Band plaats. De bekendste kerstsongs zul je voorbij horen komen in 'The Wonderful World of Christmas'. Wie ooit een kerstshow bijwoonde, weet dat dit concept garant staat voor sfeer en gezelligheid.

Op 13 mei 2018 staat de show 'This Is Me' geprogrammeerd in het theater, verwijzend naar het recente album dat Bouke uitbracht. Bouke werkte een jaar lang aan zijn nieuwe album. Maar liefst 13 nieuwe songs. Het is een album geworden dat bruist van de energie. Uptempo songs worden afgewisseld door gevoelige ballads zoals alleen Bouke deze kan brengen. De single ‘Come A Little Bit Closer’ werd al met veel enthousiasme ontvangen. Tijdens deze gelijknamige show zal Bouke zijn nieuwste songs ten gehore brengen, deze zullen worden afgewisseld met de mooiste songs van Elvis Presley en Tom Jones op een manier zoals alleen Bouke deze kan brengen.

Vanaf morgenvroeg 10 uur kan je tickets kopen voor beide shows bij ShopElvisMatters. Voor tickets voor de kerstshow in Emmen op 21 december, kan je terecht op de site van het Atlastheater.
 
 Tickets Kerstshow Emmen - 21 december 2017  
 Tickets Concerten De Schalm - vanaf 15 mei 10.00 uur  
 
Gepubliceerd: 14 mei 2017, 01:13
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Let Yourself Go!