magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Heb jij de recentste FTD-releases al in huis?
 
Het tweede deel van 'Elvis: His Songs Of Praise' werd onlangs door het verzamelaarslabel FTD uitgebracht. Dit boek gaat dieper in op 51 gospelsongs die Elvis zong. Alle details van de eerste 55 nummers vind je terug in Volume 1. Het verhaal van elk nummer met uitgebreide details is te lezen in het nieuwe 350 pagina's tellende boek. Daarnaast wordt er een CD bij het boek toegevoegd met 32 tracks met meer dan 79 minuten, en voorzien van vele zeldzame en officieel onuitgebrachte songs. Dit FTD boek is het tweede, en laatste deel, van 'Elvis: His Songs of Praise'. De twee delen bevatten samen 700 pagina's en gaan over 100 spirituele en gospel songs van Elvis te beluisteren zijn op de cd's.

Al in zijn eerste interviews gaf Elvis te kennen enorm veel van gospelmuziek te houden. En dat heeft hij meedere keren in zijn loopbaan herhaald. Ondanks het feit dat Elvis de bijnaam de King Of Rock 'n Roll kreeg, won hij drie Grammy's voor, jawel, gospelmuziek.

Naast het boek bracht FTD ook het album 'Elvis: Las Vegas '74' op de markt. Dit album bevat de 'Dinner Show' en 'Midnight Show' die Elvis op 20 augustus 1974 deed in het Hilton Hotel in Las Vegas. Als extra tracks wordt er geput uit de show van 28 augustus en 2 september 1974. Op de concerten speelde niet Jerry Scheff basgitaar, maar Duke Bardwell. Duke speelde basgitaar tijdens de concerten van Elvis in de jaren 1974 en 1975. Hij heeft 181 shows met Elvis op zijn naam staan. In april '75 keerde Jerry terug. Koop de nieuwste FTD-releases vandaag in jouw favoriete Elvisshop!
 
 FTD-Boek His Songs Of Praise Volume 2  
 FTD-CD Elvis: Las Vegas '74  
 
Gepubliceerd: 27 april 2017, 07:32
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I'll Remember You