magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis in nieuw Madame Tussauds Museum in Nashville
 
Gisteren is het gloednieuwe Madame Tussauds museum geopend in Nashville. Het is het zevende in Amerika van het bekende wassenbeeldenmuseum. In aanwezigheid van countryzangeres Trisha Yearwood werd het museum afgelopen donderdag al voor enkele genodigden geopend. Het museum in Nashville focust als enige Madame Tussauds enkel op bekenden uit de muziekwereld, en heeft er een 50-tal beelden tentoongesteld. Je kan er beelden van Blake Shelton, Hank Williams Sr, Bruce Springsteen, Trisha Yearwood, en nog vele anderen bewonderen.

Ook Elvis mag uiteraard niet ontbreken. Het museum heeft de Memphis Recording Studio omgetoverd tot Nashville Recording Studio, en het beroemde Million Dollar Quartet mét Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Johnny Cash, staat er uitgestald. Opmerkelijk is dat er in het museum geen enkel spoor van zanger Garth Brooks (ook de man van Trisha Yearwood) of van zangeres Dolly Parton te bespeuren valt, toch twee bekenden uit de countrywereld.

Het nieuwe Madame Tussauds Museum is gelegen aan 515 Opry Mills Drive, Entry 5). Voor meer informatie, kan je de officiële website van het museum raadplegen.
 
 Madame Tussauds Nashville  
 
Gepubliceerd: 15 april 2017, 08:04
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Found My Thrill