magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bouke en This is Me
 
De Nederlandse zanger Bouke is geen onbekende voor bezoekers van de ElvisMatters-concerten. Hij brengt tijdens zijn Kerstconcerten, Bouke Rocks Elvis, en talloze andere concerten, tientallen songs van Elvis op zijn eigen manier, en vooral met veel respect voor Elvis. Het allerbelangrijkste is dat Bouke geen imitator is, mensen die dikwijls denken dat ze Elvis zelf zijn. Elvis overleed op 16 augustus '77, en is uiteraard niet te evenaren.

Bouke heeft reeds een hele carrière achter zich, van Nederlandstalig tot enkele Engelstalige nummers. Hij gaat sinds kort een nieuwe richting op, en morgenavond, 13 april, zal hij zijn nieuwe CD presenteren met een exclusief mini-concert in Emmen.

Samen met producer Martin Sterken heeft Bouke een jaar lang gewerkt aan zijn nieuwe album. Maar liefst 13 nieuwe, waarvan 11 door Bouke zelf geschreven, songs. Eén van de nummers op het album is een bewerking van een door Pierre Kartner geschreven Songfestival inzending. Bouke zou destijds een van de kandidaten zijn voor het Songfestival, hij koos er echter voor om niet deel te nemen. Toch bleef de song altijd in zijn hoofd hangen maar in een compleet andere versie dan zoals deze toentertijd werd gebracht. De song werd door Bouke bewerkt tot een song die bij hem past.

Het is een album geworden dat bruist van de energie. Uptempo songs worden afgewisseld door gevoelige ballads zoals alleen Bouke deze kan brengen. De eind vorig jaar gelanceerde single 'Come A Little Bit Closer' werd met veel enthousiasme ontvangen, met de nieuwe songs op het album “This is me” zal dit niet anders zijn.

Voor deze exclusieve presentatie zal slechts een beperkt aantal toegangstickets beschikbaar zijn. Wil jij er bij zijn?
 
 Tickets CD-presentatie This Is Me  
 
Gepubliceerd: 12 april 2017, 12:56
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Nevada Nights