magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Stanley broers zijn op zoek naar 100000 dollar
 
Billy, Ricky en David Stanley verhuisden in maart 1960 naar Graceland. Moeder Dee Stanley trouwde met Elvis' vader Vernon Presley, en de drie broers woonden vanaf dan in Graceland. Ze groeiden op met de grootste en meest geliefde entertainer ooit. Elvis was net teruggekeerd van zijn legerdienst in Duitsland. In de komende 17 jaar zouden de jongens opgroeien op Graceland, en zouden ze later voor hem gaan werken.

Veertig jaar na het overlijden van Elvis willen de drie broers een nieuwe tv-serie maken oder de titel "Growing Up Graceland", het (in hun ogen) waargebeurde verhaal en hoe hun onvergetelijke relatie hun leven en het leven van de mensen om hen heen veranderde.

Het budget voor de pilootaflevering van de tv-serie "Growing Up Graceland" is maar liefst 5 miljoen dollar! David Stanley probeerde onlangs al geld bij elkaar te sprokkelen, maar voorlopig is er nog maar 795 dollar in het laatje. Voorlopig is men op zoek naar 100000 dollar door middel van een crowdfunding actie, dat gebruikt zal worden voor de verdere ontwikkeling en afwerking van het script, de zoektocht naar de acteurs, en de producer. Het extra bedrag van 4,9 miljoen dollar zal later via een andere crowdfunding campagne bij elkaar gezocht worden. De bedoeling is dat de televisieserie in december 2017 op tv zou verschijnen. Afwachten of ze in hun plan slagen. Een voorbeeld van de teaser kan je via onderstaande link bekijken:
 
 Teaser Growing Up Graceland  
 
Gepubliceerd: 09 april 2017, 07:34
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I'll Remember You