magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Eefke Boelhouwers trouwe lezeres van ELVIS
 
De in Rucphen geboren en getogen radiopresentatrice Eefke Boelhouwers is gek van muziek. Terwijl zij op een Roosendaalse middelbare school zat zette Eefke haar eerste stappen als zangeres in rococoverband 'Amelioration'.

Eefke studeerde journalistiek in Tilburg en liep stage op de radio-afdelingen van BNN en Omroep Brabant. Bij de laatste omroep was Eefke een tijdje ‘sidekick’ van presentator Rob Bartol. Totdat het moment kwam dat Eefke haar eigen radioprogramma kreeg bij Omroep Brabant. Dit feelgood radioprogramma is elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur op Omroep Brabant Radio te horen.Daarnaast valt Eefke steeds vaker als ‘voice-over’ te beluisteren tijdens TV programma’s. En sinds een aantal jaren komt Eefke bij Omroep Brabant ook in beeld op tv voorbij. Dat komt omdat zij met steeds grotere frequentie festivals presenteert.

Zij is naast haar drukke bezigheden ook een trouwe lezeres van ELVIS, hét magazine dat ElvisMatters driemaandelijks publiceert met boeiende en verrassende artikels. Eefke postte vandaag op haar persoonlijke Twitter-account een foto van het veilingnieuws, één van de rubrieken van het magazine.

Wil jij ook lid worden van de grootste en actiefste fanclub van de Benelux? Maak je vandaag nog lid, en ontvang driemaandelijks het hoogkwalitatieve ELVIS-magazine in je brievenbus!
 
 WORD NU LID!  
 
Gepubliceerd: 11 maart 2017, 08:30
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - America