magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Kijkcijfers Sun Records dalen na eerste aflevering
 
De nieuwe televisieserie 'Sun Records' werd voor de eerst keer uitgezonden op 23 februari op de Amerikaanse televisiezender CMT. Het behaalde hoge kijkcijfers, mede door het gelijktijdig uitzenden van de eerste aflevering op Nick At Nite en TV Land. Naar de allereerste aflevering keken 971.000 kijkers, en met de twee kijkcijfers va Nick At Nite en TV Land in totaal 1.968.000 kijkers.

In vergelijking met de populaire serie 'Nashville' dat net na 'Sun Records' wordt uitgezonden, is dit zeker geen slechte score. Naar 'Nashville' keken 929.000 kijkers, iets minder dan naar 'Sun Records'. Helaas kwam bij de tweede aflevering op 2 maart verandering in de kijkcijfers, want naar 'Sun Records' keken slechts 639.000 kijkers. Niet alle commentaren over deze serie zijn positief te noemen. De makers hebben hun best proberen te doen, maar hier en daar merken we toch enkele 'foutjes' in de serie.

De serie 'Sun Records' focust op december '56 wanneer er in de Sun Studio in Memphis geschiedenis wordt geschreven door het Million Dollar Quartet, zijnde Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Carl Perkins en Johnny Cash.

Foto: een grote billboard langs Elvis Presley Boulevard in Memphis maakt reclame voor de nieuwe serie.
 
 
Gepubliceerd: 07 maart 2017, 07:24
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Michel van Erp
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in Vegas