magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Wiseacre Brewing beslist over toekomst Mid-South Coliseum
 
Wiseacre Brewing beslist tegen het einde van maart of het verdergaat met een mogelijke 'leasing' van het historische Mid-South Coliseum in Memphis, en de miljoenenrenovatie van het gebouw.

De brouwerij won de definitieve goedkeuring op de gemeenteraad in september 2016 voor de uitbreiding van haar brouwerij-activiteiten in het gebouw en de onderverhuring van de resterende ruimte. De 'due diligence'-periode eindigde op 19 februari, waardoor het bedrijf tot het einde van maart om te beslissen wat de toekomst van het historische gebouw zal brengen.

Wanneer Wiseacre verdergaat met de plannen, zal dit een creatie betekenen van 100 nieuwe banen, en zal de resterende ruimte aangeboden worden voor onder meer restaurants, een bowlingbaan, klimmuren, een 'wrestling'-museum en een hommage aan de burgerrechten.

Elvis trad er voor de eerste keer op in maart 1974. De show van 21 maart werd destijds opgenomen door RCA en uitgebracht als 'Elvis As Recorded Live On Stage in Memhis', en de complete show op de FTD-uitgave.
 
 
Gepubliceerd: 07 maart 2017, 07:03
Bron: Commercial Appeal / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny