magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis' pistool te koop in CaliforniŽ
 
Op de site van het Amerikaanse bedrijf 'Moments In Time', dat zich richt op de aan- en verkoop van originele handtekeningen, gesigneerde foto's en memorabilia staat een pistool van Elvis Presley te koop. Elvis kocht het pistool (Serienummer 688344) op 6 november 1970 bij Kerr's Sporting Goods in Beverly Hills. Het pistool is ingelegd met goud, zilver en ivoren handgrepen, en toont vijf beelden van dieren, waaronder een beer en een puma. De ivoren grepen zijn uitgerust met een afbeelding van een hert aan de ene kant en een antilope aan de andere kant.

Het pistool wordt geleverd met een op maat gemaakte lederen holster met de naam van Elvis erop, en het registratiedocument met het serienummer en de handtekening van Elvis.

Er zijn 4 foto's van Elvis met het pistool, en er zijn tal van artikelen in verschillende boeken over Elvis toen hij het pistool aan vice-president Spiro Agnew gaf in december 1970, maar deze wegens een onderzoek niet kon aannemen. Het pistool werd later gegeven aan de sheriff van Shelby County, Gene Barksdale. Vijf jaar geleden was de vraagprijs ongeveer 275.000 dollar!
 
 
Gepubliceerd: 06 maart 2017, 17:27
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Moments In Time
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Live in L.A.