magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe cd Bouke wordt in april voorgesteld aan publiek
 
Op 13 april zal de Nederlandse zanger Bouke zijn nieuwe CD presenteren met een exclusief mini-concert. Bouke is geen onbekende voor ElvisMatters-leden en is nog volop bezig aan zijn nieuwe CD.

Samen met producer Martin Sterken heeft Bouke een jaar lang gewerkt aan zijn nieuwe album. Maar liefst 13 nieuwe, waarvan 11 door Bouke zelf geschreven, songs. En van de nummers op het album is een bewerking van een door Pierre Kartner geschreven Songfestival inzending. Bouke zou destijds een van de kandidaten zijn voor het Songfestival, hij koos er echter voor om niet deel te nemen. Toch bleef de song altijd in zijn hoofd hangen maar in een compleet andere versie dan zoals deze toentertijd werd gebracht. De song werd door Bouke bewerkt tot een song die bij hem past.

Het is een album geworden dat bruist van de energie. Uptempo songs worden afgewisseld door gevoelige ballads zoals alleen Bouke deze kan brengen. De eind vorig jaar gelanceerde single 'Come A Little Bit Closer' werd met veel enthousiasme ontvangen, met de nieuwe songs op het album This is me zal dit niet anders zijn.

Voor deze exclusieve presentatie is slechts een beperkt aantal toegangstickets beschikbaar.

De CD presentatie in Popzaal Groothuis in Emmen start om 21 uur (zaal open om 20 uur). De ticketverkoop voor deze show start op dinsdag 7 maart 2017 om 10.00 uur.
 
 Koop je tickets hier vanaf 7 maart!  
 
Gepubliceerd: 06 maart 2017, 06:20
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Southern Nights