magazine_cover
© 2007-2018 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bezoek deze zomer ook Elvis Presley's Memphis
 
"If you haven't visited Graceland lately, you haven't visited Graceland," zei Joel Weinshanker, Managing Partner van Elvis Presley Enterprises gisteren tijdens de opening van het splinternieuwe entertainmentcomplex in Memphis. Wanneer je de laatste tijd Graceland niet bezocht hebt, dan heb je Graceland niet bezocht. Met deze woorden heeft de man nog gelijk ook, want de afgelopen maanden is er enorm hard gewerkt in en rondom Graceland. Vorig jaar opende het nieuwe hotel met 450 kamers, de Racquetball Building werd terug in haar oorspronkelijke staat hersteld, en het allerbelangrijkste is vanzelfsprekend de opening van het nieuwe complex waar je als Elvis-fan versteld staat van het aanbod van de memorabilia, auto's en persoonlijke spullen van Elvis. Voor iedere Elvis-fan dé ULTIEME DROOM!

ElvisMatters kan deze droom voor je waarmaken. Want als specialist in Elvis-reizen naar Memphis, organiseert de fanclub ook dit jaar in de zomer weer een reis naar dé thuisstad van Elvis Presley! Op 10 augustus vertrek je met het vliegtuig naar Memphis, waar je wordt opgewacht door ervaren reisleiders die je de week van je leven laten beleven. Een citytour met alle belangrijkste Elvis' hotspots in Memphis, een daguitstap naar het geboortehuisje van Elvis in Tupelo, concerten met Bouke, een bezoek aan het Elvis Presley's Memphis complex en Graceland, en nog veel meer, zijn slechts enkele van de ervaringen die je zult beleven. Naast Memphis kan je de reis ook uitbreiden met Los Angeles, Palm Springs, Las Vegas en Hawaii. Allemaal zijn dit locaties die belangrijk geweest in Elvis zijn leven en/of carrière.

Het belooft een erg drukke Elvis Week 2017 te worden! De crew van ElvisMatters/Graceland Tours is momenteel in Memphis aan de slag om alle voorbereidingen te treffen. Wacht niet te lang meer met boeken! Des te meer vliegtuigstoeltjes vastgelegd worden, des te duurder de luchtvaartmaatschappijen de overblijvende plaatsen verkopen. Voor wie met ElvisMatters/Graceland Tours mee wilt reizen in augustus, raden we aan de te reserveren voor 15 maart.

Info en/of reservering:

michel@elvismatters.com en jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 04 maart 2017, 04:06
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee