magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
  BOUKE GEEFT OPTREDEN IN MEMPHIS
 
Volgend jaar in augustus reist een grote groep fans samen met ElvisMatters naar de andere kant van de oceaan, naar Memphis, Tennessee! Veertig jaar geleden overleed Elvis Presley er, en in 2017 opent niet alleen het gigantische nieuwe entertainmentcomplex van Elvis Presley Enterprises, maar tijdens Elvis Week 2017 worden tienduizenden fans verwacht uit de hele wereld! Hier moet je bij zijn om dit gevoel te kunnen beschrijven! Hoogtepunt is de Candlelight Vigil op 15 augustus om samen met de andere fans op Elvis Presley Boulevard deze avond bij te wonen én het graf van Elvis te groeten.

Sinds begin deze week is onze reisfolder van Graceland Tours/ElvisMatters (officieel erkend door EPE!) klaar om deze prachtige, onvergetelijke reis te promoten. Je kan kiezen voor één week Memphis, of zelfs de reis uit te breiden met Los Angeles, Palm Springs, Las Vegas, én het favoriete vakantieoord van Elvis: Hawaii!

Graceland Tours/ElvisMatters probeert telkens een bijzonder programma in elkaar te steken. Als klap op de vuurpijl en met enorm veel trots kunnen we nu reeds melden dat er een optreden van Bouke zal zijn in Memphis! De zanger die 'Waar Is Elvis?' en 'The Winner Takes It All' op tv won, stond eerder al in Memphis op een podium tijdens de grote reis in 2012. Fans die het toen gemist hebben, kunnen nu hun schade inhalen. De zanger met dé beste stem om Elvis nummers te vertolken op zijn eigen, unieke wijze én vooral zonder hem te imiteren, reist in augustus volgend jaar ook naar Memphis met ElvisMatters. Wacht dus niet te lang met inschrijven en begin vandaag al af te tellen naar augustus 2017!

Wie meer informatie omtrent deze reizen wilt, is van harte welkom op onze infodagen: op 6 november in Partycentrum Merlijn in Veldhoven, en op 13 november in zaal Den Jiver in Lokeren, telkens van 14 tot 17 uur.

Heb jij vragen over de USA 2017 reis, of wil je graag mee? Laat het ons weten! Mail voor meer info en/of inschrijvingen naar:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 20 oktober 2016, 06:48
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Pot Luck