magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Viva Las Vegas 2016 was één groot feest
 
Gisteravond stonden Bouke, band, orkest, backing vocals en showballet op het podium in het Eindhovense Van der Valk Hotel tijd Viva Las Vegas 2016. Dat het één groot feest was, is het minste wat we achteraf kunnen zeggen. Fan van het eerste uur, Irene Geerdink, bezorgde ons haar ervaring met de show. Gisteravond was trouwens ook de primeur van de videoclip van Bouke's nieuwe single 'Come A Little Bit Closer', en werd het nummer live gebracht. Het nummer werd enthousiast onthaald, en bleef in de hoofden van de bezoekers hangen. Als allerlaatste nummer bracht Bouke het nogmaals om zijn bezoekers te bedanken. Het werd weer een prachtige editie, en de verkoop voor 23 september 2017, voor de vierde keer in Van der Valk in Eindhoven, loopt als een trein. Bestel jouw tickets vandaag nog!

Verslag Boukel8.nl

De tafels stonden weer prachtig op een rijtje, versierd met dobbelstenen, pokermunten en een fijne drankkaart. De gelukkige met een gele pokermunt mocht een gratis exemplaar van 'Come a little bit Closer' op komen halen in de pauze. Er heerste gezelligheid én iedereen was uitzinnig.

Bouke en ElvisMatters band hebben de zaal in Van der Valk weer heerlijk op z'n kop gezet met fijne klassiekers van Elvis en Tom Jones én natuurlijk- het belangrijkste van de avond- de nieuwe single van Bouke; 'Come a little bit Closer'. Even voor het eind van de eerste set startte de videoclip- zó mooi!, waarna Bouke zijn nieuwe pareltje live ten gehore bracht. PRACH-TIG! Met recht het beste wat hij ooit heeft uitgebracht. Bijzonder dat dit op deze manier gepresenteerd werd. Een cadeautje voor alle aanwezigen. Voor Bouke een heel belangrijk moment. Hij heeft hier zo hard aan gewerkt en bedacht dat zijn fans als eerste mochten genieten van zijn waanzinnige nieuwe single. Alsof één keer niet genoeg was; Come a little bit Closer werd in de 2e set gewoon nóg een keer vol overgave gespeeld. Dit keer leek het alsof de videoclip opnieuw geschoten werd. Mensen dansten enthousiast en zongen mee. Een moment, voor Bouke, om heel trots op te zijn. Compleet met danseressen en orkest trakteerden Bouke & ElvisMatters band de gasten op een fantastische Las Vegas evening.

Klassiekertjes als; 'Viva Las Vegas', 'Proud Mary', 'Sweet Caroline', 'You gave me a mountain', 'Impossible Dream', 'Such A Night', 'Devil in Disguise', 'Bossa Nova Baby', 'A Little Less Conversation', 'What Now My Love', 'A Big Hunk O' Love', 'Polk Salad Annie', 'You've Lost That Loving Feeling', 'I Cry (akoestisch)', 'Green Green Grass of Home (akoestisch)', It's not Unusual', 'Delilah', 'I (who have nothing)', 'Burning Love', 'Big Boss Man', 'You don't have to say you love me', 'And I love you so', 'Higher and Higher / Help me make it through the night', 'Teddy Bear/ Don't be Cruel', 'Bridge over troubled water', 'Hurt', 'Las Vegas', 'Amerillo' en 'My Way' werden prachtig gebracht. 'My Way' was deze keer extra speciaal. Bouke gaf er een oprecht woord aan vooraf, vanuit het hart. Hij doet het op 'zijn' manier. My Way werd zó ontzettend betekenisvol gezongen vanavond. Het ging over 100 % Bouke zijn, 100% zijn eigen ding doen, 100% vol voor zijn publiek. 'Fire' en 'Eloise' mochten na een eerdere vertolking in de herhaling en het publiek werd verrast met enkele nieuwe songs; 'Reet Petite' en 'Crazy Little Thing Called Love'. Ook was er weer een ware Elvis Medley.

Viva Las Vegas, voor de derde keer een spetterende avond. Eentje waar nog lang over na gepraat zal worden. Het was één grote belevenis. De sfeer was geweldig en het concert knalde. Er straalde plezier van het podium af en die energie gaven de mensen weer terug. Beste Viva Las Vegas show tot nu toe? JA! Vooral voor Bouke, het was buitengewoon - extraordinary. Bouke had gigantisch veel energie en genoot zichtbaar. Helemaal los. Zoals altijd was het naderhand nog lang heel erg gezellig. Bouke kwam speciaal naar de foyer om iedereen te verblijden met een handtekening of krabbeltje op zijn nieuwe single, om de nodige foto's te maken én te babbelen over de fantastische avond.

Ook werd er gezellig na gekletst in de plaatselijke Ozzo bar die traditioneel gezien dient als afterparty gelegenheid.
 
 Bekijk de videoclip!  
 Tickets Viva Las Vegas 2017  
 
Gepubliceerd: 18 september 2016, 15:21
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Kid Galahad