magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Art Rooijakkers schrijft column voor ELVIS #54
 
Op 1 september komt het nieuwe nummer van ELVIS uit, het ElvisMatters magazine dat driemaandelijks verschijnt met boordevol informatie over Elvis Presley. In het magazine 54 zal er een column staan die geschreven is door de Nederlander Art Rooijakkers.

Na zijn studie journalistiek in Tilburg gaat hij aan de slag als verslaggever bij actualiteitenprogramma NOVA en vervolgens bij de Amsterdamse stadszender AT5. In de jaren daarna werkt Art voor NET 5 als eindredacteur, maar ook presenteert hij voor deze commerciële zender diverse programma’s. In 2011 doet hij mee aan Wie is de Mol?, het avonturenprogramma van de AVRO. Art is de winnaar van de serie. Datzelfde jaar tekent hij een contract bij de omroep, waar hij sindsdien diverse programma’s presenteert als Zóóó Moslim, Zóóó Crisis, Zóóó Oranje, Mag ik u kussen?, Cash op Zolder, Lola zoekt Brood, Edwin zoekt Fortuyn, Fort Boyard, Operatie NL Fit en Sta op Tegen Kanker. Vanaf 2012 is Art presentator van Wie is de Mol?. In 2013 wordt dit populaire programma voor de zevende maal genomineerd voor De Gouden TelevizierRing, de belangrijkste Nederlandse tv-prijs. Bovendien wordt Art als tv-presentator dat jaar zelf ook genomineerd voor de Zilveren Televisiester. Deze laatste prijs gaat naar een andere presentator, maar het dak van Carré gaat eraf wanneer Wie is de Mol? na jaren eindelijk de felbegeerde Gouden TelevizierRing wint en Art deze in ontvangst mag nemen. Het jaar 2014 is opnieuw een druk werkjaar voor hem en presenteert hij ondermeer de programma’s Wie is de Mol?, Bureau Rooijakkers & Verster (samen met Lauren Verster), Nederland van Alleman, Wie is de Mol? Junior, PopCafé, Amsterdam Gay Pride – Canal Parade en Cash op Zolder. In 2015 presenteert Art wederom Wie is de Mol en doet hij het TV-onderzoek tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Tevens presenteerde hij na het gala de nabeschouwing. Ook is hij in 2015 te zien in Bloed, zweet en aria's.

Art steekt niet onder stoelen of banken dat Elvisfan is, want gisteren postte hij op de sterfdag van Elvis een eerbetoon op zijn persoonlijke Instagram-account.

Nog geen lid? Word het nu en begin september valt het nieuwe magazine bij jou in de brievenbus!
 
 Ik wil lid worden van ElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 17 augustus 2016, 16:17
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Standing Room Only