magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Dertien jaar geleden...
 
Vandaag, precies dertien jaar geleden, op 20 mei 2003, werd ElvisMatters vzw opgericht. Niet toevallig op die datum. Het was immers de verjaardag van de voorzitter en oprichter van de fanclub, Peter Verbruggen. Vorig jaar hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze goede vriend, en iemand die met iedereen een babbeltje wilde slaan. Hij genoot zo van het leven, van zijn job, van de muziek van zijn grote idool Elvis, van zijn gezinnetje, van zijn vrienden én ook vooral van het werk wat hij in ElvisMatters stak. Peter zou vandaag 50 jaar geworden zijn, en wilde dit vieren met zijn vrienden en familie op zijn favoriete wijze: met een barbecuefeest!

De droom die Peter had voor ElvisMatters gaat verder, met Peter altijd in onze gedachten. We hebben vele mooie momenten samen beleefd, en ElvisMatters zal nog vele schitterende evenementen en projecten realiseren in de toekomst. We zijn nu al contacten aan het leggen voor toekomstige events in 2017 én zelfs 2018!

Het bestuur van ElvisMatters wil iedereen danken voor het vertrouwen, de vriendschap en de talrijke aanwezigheid op onze concerten gedurende de afgelopen dertien jaar.
 
 
Gepubliceerd: 20 mei 2016, 00:49
Bron: ElvisMatters  / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Unchained Melody