magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 STEM MEE EN LAAT ELVIS HOREN!
 
Het kan weer, stemmen voor de jaarlijkse Top 2000 van NPO Radio 2 (NL). Het grootse multimedia-evenement van de Nederlandse radio zal ook dit jaar weer flink van zich laten horen. En dat dit evenement inmiddels ook tot ver buiten de landsgrenzen zijn bekendheid heeft blijkt wel uit het feit dat de Top 2000 is genomineerd voor de internationale Rose d’Or die in december zal worden uitgereikt. Ieder jaar in december wordt De Top 2000 door meer dan 10 miljoen luisteraars meebeleefd via radio, tv en internet. In 2014 stond Elvis met 14 nummers in deze lijst. De hoogste notering was voor Suspicious Minds op nummer 151. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat Elvis hoog in de Top 2000 eindigt, dat kan door nu massaal te stemmen! Doe mee!

SUSPICIOUS MINDS

Doordat Elvis vele topsongs heeft wordt er heel verschillend gestemd, dit levert jaarlijks veel verschillende noteringen op in de TOP 2000. Maar uiteraard willen we Elvis ook graag zo hoog mogelijk in de lijst hebben. Dat kan alleen als we met elkaar afspreken welk nummer we in ieder geval op nummer 1 zetten in onze persoonlijke lijstjes. Wij roepen dan ook alle fans en muziekliefhebbers op om SUSPICIOUS MINDS op nummer 1 te zetten in jouw persoonlijke lijstje.

IF I CAN DREAM

Iedereen mag 15 nummers aanduiden in de TOP 2000 lijst en mag daarnaast nog eens 10 vrije keuze songs opgeven. Wij roepen dan ook iedereen op om IF I CAN DREAM als vrije keuze song op je lijst te zetten. Dit nummer kwam vorig jaar niet in de lijst voor maar mag dit jaar toch eigenlijk niet ontbreken. Deze titelsong van het recente If I Can Dream album bereikte eerder dit jaar reeds menig hitlijst. Daarnaast is IF I CAN DREAM uiteraard ook een prachtig statement in het licht van de recente aanslagen in Parijs en de huidige terreurdreiging. Maak een statement en zet IF I CAN DREAM op je lijst!

Laat zoveel mogelijk vrienden, collega's en familie ook hun stem uitbrengen. Klik op onderstaande link om je stem (én Elvis) te laten horen. Doe het NU!

LET OP! Je kunt dit jaar alleen deze week je stem uitbrengen en dit kan t/m 27 november, wacht dus niet te lang!
 
 Klik hier om te stemmen voor de TOP 2000  
 
Gepubliceerd: 21 november 2015, 16:04
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee