magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuw boek van Marc Hendrickx
 
Bij uitgeverij De Vries - Brouwers verschijnt eerdaags 'Man in de marge – Zwartboek letteren'. Als eerste ‘boek over de letteren’ in onze contreien in 30 jaar is dit boek behoorlijk uniek. Elvis Presley speelde bij de schrijver tijdens zijn jaren in de letteren een belangrijke rol. Dat mag duidelijk zijn.

In zijn jonge jaren was Elvis een grote inspiratie voor Hendrickx, en daarover vertelt hij in het eerste deel van dit nieuwe boek. Het boek ‘Elvis A. Presley – Muziek, Mens, Mythe’ was een hit in 3 talen en verscheen in de V.S. met succes ‘Elvis Presley, Richard Nixon and the American Dream’. Achtergrondverhalen over deze titels komen ook aan bod in het eerste deel van 'Man in de marge – Zwartboek letteren'. In het tweede boekdeel, waarin vooral wordt stilgestaan bij alle organisaties met macht in de boekenwereld, springt het hoofdstuk ‘Elvis – Of: de domheid van het intellect’ in het oog. En last but not least, worden tussendoor enkele belangrijke nieuwtjes prijsgegeven over wat Presley’s fans mogen verwachten in de nabije toekomst !

Half oktober is het boek verkrijgbaar in de boekhandel. Later ook op de Antwerpse boekenbeurs. Daar zal de schrijver zelfs een aantal keer aanwezig zijn op de stand van De Vries – Brouwers in Hal 4.
 
 
Gepubliceerd: 28 september 2015, 14:31
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - That's The Way It Was