magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters brengt Nederlandstalige Elvis & Ginger uit
 
ElvisMatters heeft de exclusieve rechten gekregen om het boek 'Elvis & Ginger' in het Nederlands te vertalen en uit te brengen. Dit is onder andere gelukt dankzij de medewerking van Ginger Alden zelf en de goede vriendschap met haar. We zijn hier dan ook bijzonder trots op!

Voor de Belgische en Nederlandse markt zal dit een felbegeerd product worden, aangezien de Engelstalige versie geruime tijd in de Top 20 van The New York Times stond als bestseller! Omdat niet iedereen de Engelse taal even goed beheerst, vond het bestuur van ElvisMatters dat het boek óók in het Nederlands beschikbaar moest zijn, zodat iedereen het verhaal van Ginger op een prettige manier kan lezen. Het boek is vanaf eind oktober verkrijgbaar via ElvisMatters.

Begin september 2014 kwam het boek 'Elvis & Ginger' op de Amerikaanse markt. De twee hoofdpersonen ontmoetten elkaar voor het eerst toen de twintig jaar jongere Alden amper vijf jaar oud was. Jaren later, in 1976, sloeg de vonk over en begonnen de twee een relatie. Alden zou Elvis vanaf eind 1976 op tal van concerten vergezellen, en omgekeerd was ook Elvis zó trots op z'n jonge verovering, dat hij haar publiekelijk aan de hele wereld voorstelde tijdens de opnames van de CBS-televisieshow Elvis In Concert. Nu te bestellen via pre-order!
 
 Boek Elvis en Ginger (Nederlandstalig) - Pre-order  
 
Gepubliceerd: 05 oktober 2015, 08:24
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I Sing All Kinds