magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Actrice Ann-Margret maakt film in New York
 
Filmlegende Ann-Margret is nog volop aan het acteren, hoewel de dame reeds 74 jaar is. Momenteel is ze bezig aan een nieuwe film, een remake van 'Going In Style' uit 1979. Ze speelt in de film samen met o.m. Morgan Freeman, Michael Caine en Matt Dillon. De film zou begin mei 2016 in première gaan.

Het voormalige jaren '60 sekssymbool is nog niet veel van haar schoonheid verloren. Ze is één van de top sterren in de Zach Braff-film, die het verhaal van drie gepensioneerden die besluiten een bank te beroven.

Ann-Margret werd in de jaren '60 bekend toen ze tijdens het filmen van de film 'Viva Las Vegas' een affaire kreeg met hoofdrolspeler Elvis Presley, die toentertijd een relatie had met Priscilla Presley. De affaire kreeg veel aandacht in de media. Ondanks het feit dat Presley de affaire beëindigde, bleven de twee goede vrienden tot Presley's dood.

Ze kreeg voor haar rol in Tommy (1975) een Oscarnominatie voor Beste Actrice. Daarnaast won ze 5 Golden Globe Awards in haar carrière en werd ze er voor 10 genomineerd.
 
 
Gepubliceerd: 29 augustus 2015, 14:35
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee