magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 VIVA LAS VEGAS 2015
 
Gisteravond is de eerste aankondiging gedaan van de VIVA LAS VEGAS 2015 show. Ook dit jaar zullen wij met de Viva Las Vegas show naar de feestzaal van Van der Valk in Eindhoven trekken. Daar zullen we je trakteren op een spetterende Vegas show met Bouke, de ElvisMatters band, groot orkest en danseressen. En dit alles met de allergrootste hits van Elvis Presley, Tom Jones en vele anderen.

Na deze eerste aankondiging kregen wij al vele aanvragen voor tickets, daarom hierbij alvast meer informatie over de ticketverkoop.

START KAARTVERKOOP

Op 1 mei zal de voorverkoop starten voor leden van ElvisMatters, waarna op 4 mei de normale verkoop van tickets van start zal gaan. Het advies is om deze website goed in de gaten te houden. De komende week zullen wij hier meer informatie over de ticketverkoop bekend maken. Op dit moment kunnen dus nog geen tickets besteld worden.

HOTELKAMERS

Ook voor het boeken van een hotelkamer is het advies om verdere informatie nog even af te wachten. Wij zullen de komende week in samenwerking met Van der Valk hotel Eindhoven hotelkamers met korting aanbieden speciaal voor bezoekers van de Viva Las Vegas show.
 
 
Gepubliceerd: 25 april 2015, 14:18
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - An American Trilogy