magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Spaarpunten: update
 
Zoals bekend, opende het shopcomité van ElvisMatters op 1 december een gloednieuwe online shop. Gelijktijdig werd ook het spaarpunten-systeem aangepast. Voorlopig is de schatkamer nog beperkt, maar onze shop-ploeg werkt volop aan de uitbouw ervan. Wie dat wil, kan de bij mekaar gespaarde punten nog even opsparen en dan later één van de exclusieve cadeaus uitkiezen. Shopmanager Ronny is uiteraard steeds bereikbaar via dit email adres: ronny@elvismatters.com. Hij zette alvast volgende puntjes op papier voor wie nog vragen heeft:



Voor iedere euro die de klant in onze webshop uitgeeft ontvangt hij 1 punt.

Bij voldoende punten kan de klant deze inwisselen voor een voucher van bijvoorbeeld 10, 20 of 30 euro.

Deze voucher kan besteed worden in de spaarshop (een categorie in de online shop). De producten hier zijn enkel te koop met de vouchers, dus met spaarpunten. De vouchers kunnen ook enkel in dit deel van de shop worden besteed. Spaarpunten kunnen enkel verdiend worden bij aankopen in de webshop. Producten in de categorie spaarshop kunnen NIET besteld worden als gewoon order, maar enkel dmv spaarpunten, wat het exclusief maakt.

Voorlopig is het aanbod in deze categorie nog beperkt, maar wordt in de nabije toekomst nog uitgebreid en zal continu onderwerp van aanpassing zijn.

Om punten te kunnen sparen, is het noodzakelijk dat de klant een account aanmaakt in de nieuwe webshop. Voor het aanmaken van dit account krijgt de klant alvast een aantal punten cadeau.

Wat te doen met oude papieren spaarzegels van ShopElvisMatters? Oude zegels kunnen uiteraard worden omgezet. Deze worden omgerekend naar de digitale waarde en in de account van de klant geplaatst. De spaarkaarten dienen daarvoor te worden bezorgd aan de shopmedewerker van ElvisMatters en voorzien zijn van de juiste loginnaam van de account van de klant in de nieuwe shop. Oude zegels kunnen enkel op deze manier nog gebruikt worden en hun waarde behouden. Het laten omzetten van de oude zegels in digitale punten kan tot 31 december 2015. Orders geplaatst tot eind november die nog moeten verstuurd worden (wegens out of stock/backorder) ontvangen nog papieren zegels mee of zijn al meegekomen met de orders die inmiddels al zijn ontvangen door klant. De lijst met artikelen op oude papieren spaarkaart vervalt weliswaar, aangezien overgeschakeld wordt naar producten te kiezen uit categorie Spaarshop op ShopElvisMatters.com.

Adres versturen oude spaarkaarten: ElvisMatters, Grote Baan 198H, 2380 Ravels, België of overhandigen aan de shopmedewerker tijdens één van de evenementen van ElvisMatters. Wel ten laatste op 31 december 2015. Deze papieren zegels zullen door ShopElvisMatters omgezet worden in elektronische punten op de account van de eigenaar. Let op: Bij de papieren zegels moeten volgende gegevens toegevoegd worden: naam, adres, mailadres, telefoonnummer, het aantal ingesloten punten, lidnummer indien lid van EM.

 
 
Gepubliceerd: 17 januari 2015, 06:01
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Nevada Nights